Trollbeads demonstratie - Juwelen


Zaterdag 4 mei was er een Trollbeads demonstratie bij Rogge Juweliers. Trollbeads kralen zijn stuk voor stuk prachtige, kleine kunstwerkjes.

De kunstenaars willen maar één ding: dat hun kraal verbonden raakt met diegene die hem draagt. Elke kraal heeft zijn verhaal bij Trollbeads.

Tijdens de Trollbeads demonstratie kwam één van de makers langs om te tonen hoe elke glaskraal met de hand gemaakt wordt. Laagje per laagje wordt het juweel opgebouwd. Elk detail wordt met Murano-glas in een ander kleurtje minutieus ingezet.

Heel wat belangstellenden kwamen langs bij Rogge Juweliers om de kunst van het maken te ontdekken. Uit de reacties bleek dat velen vol bewondering waren voor het kleurrijke ambacht van deze juwelen. Glaskralen zijn niet zomaar stukjes glas, dat werd wel duidelijk.

Tijdens de demonstratie werd er ook een Gok & Win-wedstrijd gehouden. Twee winnaars vertrokken huiswaarts met een mooie startersset. Proficiat, jullie waren de beste in het raden van het aantal kralen in de vaas!

We zijn verheugd dat we heel wat liefhebbers een armband mochten helpen opstarten. En we zagen veel blije gezicht met een hoofd vol inspiratie voor hun Trollbeadsverhaal vertrekken.


Ga naar de website van Trollbeads demonstratie