Trollbeads - Juwelen


Bekijk hier de foto's van onze Trollbeads demonstratie

Ontdek nu de Trollbeads Sieradendoos, ideaal als geschenk voor het nieuwe jaar!

Trollbeads zijn, al van bij hun ontstaan in Denemarken, unieke sieraden. Elke kraal heeft zijn eigen kleine geschiedenis geïnspireerd door de mythologie, astrologie, sprookjes, fauna, flora, culturele diversiteit, en last but not least, door de vertrouwde dingen uit het dagelijkse leven.

Het meest opvallende bij Trollbeads, naast het originele ontwerp, zijn het gebruik en de combinaties van fascinerende materialen. De kralen worden gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffen waaronder sterling zilver, 18 karaats goud, Italiaans Muranoglas, natuurlijke parels en edelstenen.

Creëer je eigen sieraden.
De vele verschillende symbolen, bloemen, dieren, sterrenbeelden, kleuren en materialen bieden je eindeloze variaties en combinaties, die de sieraden zowel uniek als persoonlijk maken. U kan beginnen met slechts één kraal of begint met een collectie. Er zijn kralen van 28, euro tot 350 euro. De kralen kunnen worden gedragen op een zilveren of gouden ketting - als armband of halsketting.

Maak je eigen bedelarmband: creëer je armband op de website van Trollbeads en geef op die manier anderen de gelegenheid om een deel van je verhaal te worden.


Ga naar de website van Trollbeads